Restavracije malo drugače
Dr. Janez Bogataj
Načrt ERG med jezerskimi prostranstvi
Recepta:
- Gyros z rdečo čebulo in olivami
- Mediteranska solata
Mojster, klobuk dol!
Le Grand Restaurant, Pariz - chef Jean-François Piège
Anita Šumer o peki z drožmi in knjižnem oskarju
Recept:
- Drožasta pogača s češnjevimi paradižniki, rožmarinom in grobo soljo
Recepti:
- Rebrasto skutno pecivo s citronko
- Orehove rezine s slivami in figami
- Kita s proseno kašo, citronko in grozdjem
Bienalni Festvina obljublja pester program, Pet-net renina v nemčiji dobila srebro, Kar 12 medalj za znamko Selekcija, Etiketa tudi za slepe in slabovidne, Z jubilejnim Salonom traminca tudi slovo, AGRA Vino Slovenija 2019 - vinar leta Jožef Prus, prvič posebno ocenjevanje tramincev, Medot - prenovljena klet in nove polnitve, Zlata za viljamovko in srebrna za gin, Bliža se finale 1. Barcaffè Barista cupa
S.Pellegrino Young Chef 2019-2020, Najboljše, kar ponuja Posavje, Delovno poletje za Vivo Catering, Na Agri tudi posveti, nagrajeni izdelki in novosti, V pričakovanju 11. Sladke Istre
Koledar dogodkov za september, Nagradna igra: Kuhinjski pripomočki