Ne zamudi

Dogodki

11. 07.-13. 07. 2025
Festival Pivo in cvetje Laško

festivalsko dogajanje

Laško
12. 07. 2025
8. Savinja Beer Fest

festival kraft piva, gina in dobre hrane, sejmišče

Mozirje
12. 07. 2025
Kulinarični večeri »Okusi Bele Krajine«

Gostilna Kapušin

Krasinec
13. 07. 2025
VinDel on Tour: okusi Slovenije med krošnjami

Pot med krošnjami, med 10. in 18. uro

Pohorje

Tečaji in izobraževanja

Profesionalni seminar priprave sladic slaščic

PÂTISSERIE LA GANACHE in NASER GASHI, mojster francoskega slaščičarstva z diplomo vrhunske pariške mednarodne šole, vabita na:
na veliki 2-mesečni Profesionalni seminar priprave sladic slaščic!
KDAJ: od 1. oktobra do 30. novembra 2025
PROGRAM: Slaščičarsko izobraževanje zajema 15 tematskih sklopov (45 receptur), ki vključujejo pripravo slaščic in sladic - od francoskih rogljičev, minjonov, macaronsov, pit, tort in tortic do sladoleda, sladic v kozarčku in pralin.
KJE: Izobraževanje bo potekalo v prostorih La Ganache na Tržaški cesti v Ljubljani. Trajalo bo dva meseca (120 ur), in sicer dvakrat tedensko (ob ponedeljkih in sredah med 17. in 21.30 uro) in skoraj vsako drugo soboto ali nedeljo (med 8. in 16. uro).

INFORMACIJE: gashi@laganache.eu / 031 533 975 / www.laganache.eu

Novičke

Bodite med prvimi obveščeni o aktualnih dogodkih,
tečajih, novostih iz sveta kulinarike ...

Prijava uspešna