Ne zamudi

Dogodki

11. 05.-05. 06. 2022
Kulinarični mesec Okusi Vipavske

sodelujoče restavracije

Vipavska dolina
27. 05.-29. 05. 2022
Festival cvička 2022

-50. Teden cvička
-Cvičkarija
-6. Pop Up Wine Festival (27.5., Grad Grm, od 15. do 22. ure)

Novo mesto (Glavni trg, Novi trg, Grad Grm)
28. 05.-29. 05. 2022
Pivo & Burger Fest

Pogačarjev trg, sob. od 10. do 23. ure, ned. od 11. do 21. ure

Ljubljana
28. 05.-29. 05. 2022
Praznik artičok v Strunjanu

pred gostilno Pod trto, od 10. do 17. ure

Strunjan
03. 06. 2022
Odprta kuhna Ljubljana

Pogačarjev trg, od 10. do 21. ure

Ljubljana
04. 06. 2022
Brina, ljubljanski festival džina

Križanke, od 12. do 23. ure

Ljubljana
04. 06.-05. 06. 2022
Praznik češenj

Razvajanje z briškimi dobrotami, češnjami, češnjevim pecivom briških žen, gastronomskimi krožniki, vini...

Goriška Brda
05. 06. 2022
Okusi Vipavske, festival vina in kulinarike

Dvorec Zemono, od 15. do 21. ure

Vipavska dolina
07. 06.-09. 06. 2022
40. London Wine Fair (LWF)

vinski sejem

London, VB
09. 06. 2022
12. Festival modre frankinje

Grad Sevnica, od 17. do 22. ure

Sevnica
10. 06. 2022
Odprta kuhna Ljubljana

Pogačarjev trg, od 10. do 21. ure

Ljubljana
11. 06. 2022
Argonavtski festival - Dionizov petek

odprta kuhinja, sejem, najdaljši štrukelj, glasba

Vrhnika (Športni park in druga prizorišča)
11. 06. 2022
Guštfest Laško

kulinarično nostalgičen festival, center mesta, od 15. do 22. ure

Laško
11. 06. 2022
Pivo & Burger Fest Ptuj

Mestni trg, od 10. do 21. ure

Ptuj
11. 06.-12. 06. 2022
Dnevi odprtih kleti

dogajanje v briških kleteh

Goriška Brda

Tečaji in izobraževanja

Torte - 9-urni seminar

PÂTISSERIE LA GANACHE in NASER GASHI, mojster francoskega slaščičarstva z diplomo vrhunske pariške mednarodne šole, vabita na 9-urni seminar - TORTE, program 1.

Kdaj: nedelja, 29. maj 2022, od 8:30 do 17:30 ure
Cena: 185 eur
Kje: prostori La Ganache, Tržaška c. 116, 1000 Ljubljana
Info: gashi@laganache.eu / 031 533 975 / www.laganache.eu

3-mesečni profesionalni program priprave sladic in slaščic

PÂTISSERIE LA GANACHE in NASER GASHI, mojster francoskega slaščičarstva z diplomo vrhunske pariške mednarodne šole, vabita na veliki 3-mesečni profesionalni seminar priprave sladic in slaščic.

Kdaj: od 1. septembra do 30. novembra 2022
Program: Slaščičarsko izobraževanje zajema 16 tematskih sklopov, ki zajemajo pripravo najrazličnejših slaščic in sladic - od francoskih rogljičev, minjonov, pit, tort in tortic do sladoleda, restavracijskih sladic, sladic v kozarčku in pralin. Izobraževanje bo trajalo 3 mesece (148 ur), in sicer dvakrat tedensko - ob ponedeljkih in četrtkih med 17. in 21.30 uro, ob sobotah in/ali nedeljah med 8. in 16. uro.
Kje: prostori La Ganache, Tržaškia c. 116, 1000 Ljubljana
Info: gashi@laganache.eu / 031 533 975 / www.laganache.eu

Novičke

Bodite med prvimi obveščeni o aktualnih dogodkih,
tečajih, novostih iz sveta kulinarike ...

Prijava uspešna

Soglašam, da podjetje UMAMI d.o.o. vpisane podatke uporabi za
namene obveščanja o novostih in posebnih ponudbah.