Ne zamudi
festival kraft piva, gina in dobre hrane, sejmišče
Pot med krošnjami, med 10. in 18. uro
PÂTISSERIE LA GANACHE in NASER GASHI, mojster francoskega slaščičarstva z diplomo vrhunske pariške mednarodne šole, vabita na:
na veliki 2-mesečni Profesionalni seminar priprave sladic slaščic!
KDAJ: od 1. oktobra do 30. novembra 2025
PROGRAM: Slaščičarsko izobraževanje zajema 15 tematskih sklopov (45 receptur), ki vključujejo pripravo slaščic in sladic - od francoskih rogljičev, minjonov, macaronsov, pit, tort in tortic do sladoleda, sladic v kozarčku in pralin.
KJE: Izobraževanje bo potekalo v prostorih La Ganache na Tržaški cesti v Ljubljani. Trajalo bo dva meseca (120 ur), in sicer dvakrat tedensko (ob ponedeljkih in sredah med 17. in 21.30 uro) in skoraj vsako drugo soboto ali nedeljo (med 8. in 16. uro).
INFORMACIJE: gashi@laganache.eu / 031 533 975 / www.laganache.eu