Ne zamudi

Dogodki

18. 01.-22. 01. 2020
41. SIGEP

41. mednarodni salon sladoleda, slaščičarstva, pekarstva, čokolade in kave

Rimini (sejmišče), Italija
25. 01. 2020
26. tradicionalni pohod »S cvičkom med vinogradi«

zbor ob 9. uri pri gasilskem domu na Otočcu

Otočec, Grčevje in Trška Gora
25. 01. 2020
Tržnica Okusi Kamnika

Glavni trg, od 8. do 14. ure

Kamnik
27. 01. 2020
Gourmet Cup Ljubljana

kulinarično druženje na snegu

Smučišče Krvavec, Cerklje na Gorenjskem
29. 01.-01. 02. 2020
GastExpo, 14. Sejmi okusov

Gospodarsko razstavišče

Ljubljana
29. 01.-01. 02. 2020
Alpe-Adria, 31. sejem turizma

Gospodarsko razstavišče

Ljubljana
31. 01. 2020
6. Festival vin »Park Wine Stars«

HIT Hotel in casino Park – restavracija Tiffany, začetek ob 19. uri

Nova Gorica
31. 01. 2020
4. Salon pjenušavih vina Zagreb

salon penečih vin, Hotel Dubrovnik, od 15. do 21. ure

Zagreb, Hrvaška

Tečaji in izobraževanja

Veliki 3-mesečni slaščičarski seminar

PÂTISSERIE LA GANACHE in NASER GASHI, mojster francoskega slaščičarstva z diplomo vrhunske pariške mednarodne šole, vabita na seminarje visokega slaščičarstva »haute pâtisserie«:

Veliki 3-mesečni seminar 
od 6. februarja 2020 do 30. aprila 2020

Načrtovan je celovit program s 15 tematskimi sklopi in 60 recepturami, ki bodo naredili marsikateri sladek zalogaj še slastnejši … pa naj gre za rogljiče, sladoled, minjone, male tortice in velike torte ali slano pito.

Tečaji bodo potekali v prostorih La Ganache na Tržaški c. 116 v Ljubljani.
Število udeležencev je omejeno. Ob zaključku vsak udeleženec prejme certifikat.

Prijave in informacije: gashi@laganache.eu /  031 533 975 / www.laganache.eu

Novičke

Bodite med prvimi obveščeni o aktualnih dogodkih,
tečajih, novostih iz sveta kulinarike ...

Prijava uspešna

Soglašam, da podjetje UMAMI d.o.o., vpisane podatke uporabi za
namene obveščanja o novostih in posebnih ponudbah.