Ne zamudi

Dogodki

19. 03.-20. 03. 2024
Bocuse d'Or Europe

kuharsko tekmovanje chefov iz 20 držav, evropski izbor

Trondheim, Norveška
22. 03.-23. 03. 2024
5. Mednarodni festival Čili in Čokolada

Trg Leona Štuklja, od 10. do 21. ure

Maribor
22. 03. 2024
Odprta kuhna Ljubljana (otvoritev sezone)

Pogačarjev trg, od 10. do 21. ure

Ljubljana
28. 03. 2024
Teranum in rdeča vina Krasa

vinski festival, hotel Double Tree by Hilton, od 16. do 21. ure

Trst, Italija
29. 03. 2024
Dnevi divjih špargljev

sodelujoči gostinski lokali, do 14.4.

Izola
30. 03. 2024
Pomol okusov I (otvoritev sezone)

pomol

Izola
31. 03. 2024
Velika noč

praznik

Slovenija
01. 04. 2024
Velikonočni ponedeljek

praznik

Slovenija
05. 04. 2024
Odprta kuhna Ljubljana

Pogačarjev trg, od 10. do 21. ure

Ljubljana
07. 04. 2024
Br'stovska šparglijada

Brestovica pri Komnu

Kras
12. 04. 2024
Odprta kuhna Ljubljana

Pogačarjev trg, od 10. do 21. ure

Ljubljana
13. 04.-14. 04. 2024
19. VinNatur Tasting

Gambellara, Margraf showroom, od 10. do 18. ure

Vicenza, Italija
14. 04.-17. 04. 2024
56. Vinitaly – mednarodni sejem vina in žganja

Verona, sejmišče, do 17.4.

Italija

Tečaji in izobraževanja

Jagodna torta - tečaj za otroke - 19.3.

Pâtisserie La ganache in Naser Gashi, mojster francoskega slaščičarstva z diplomo vrhunske pariške mednarodne šole, vabita na seminarje visokega slaščičarstva "haute pâtisserie":

 

JAGODNA TORTA, TEČAJ ZA OTROKE (torek, 19.3. - 16. do 20. ure)

 

Tečaj bo potekal v prostorih La Ganache na Tržaški cesti 116 v Ljubljani.
Info: gashi@laganache.eu / www.laganache.eu

 

**********

Macarons - 26.3.

Pâtisserie La ganache in Naser Gashi, mojster francoskega slaščičarstva z diplomo vrhunske pariške mednarodne šole, vabita na seminarje visokega slaščičarstva "haute pâtisserie":

 

MACARONS (torek, 26.3. - 16. do 20. ure)

 

Tečaj bo potekal v prostorih La Ganache na Tržaški cesti 116 v Ljubljani.
Info: gashi@laganache.eu / www.laganache.eu

 

**********

Izdelava sladoleda - 27.3.

Pâtisserie La ganache in Naser Gashi, mojster francoskega slaščičarstva z diplomo vrhunske pariške mednarodne šole, vabita na seminarje visokega slaščičarstva "haute pâtisserie":

 

IZDELAVA SLADOLEDA (sreda, 27.3. - 16. do 20. ure)

 

Tečaj bo potekal v prostorih La Ganache na Tržaški cesti 116 v Ljubljani.
Info: gashi@laganache.eu / www.laganache.eu

 

**********

Sladice po Sabinino - 25.4.

JRE Slovenija vabi na Miele Masterclass:

Kaj: Sladice po Sabinino - ker je še vedno prostor za eno sladico...
Kdaj: četrtek, 25.4.
Kje: Miele Experience Center Maribor
Prijave in info: https://form.typeform.com/to/oHb09NAD

**********

Prigrizki in vina - 15.5.

JRE Slovenija vabi na Miele Masterclass:

Kaj: Prigrizki in vina - okusi, ki povežejo srce hrane in dušo vina
Kdaj: sreda, 15.5.
Kje: Miele Experience Center Ljubljana
Prijave in info: https://form.typeform.com/to/oHb09NAD

**********

Novičke

Bodite med prvimi obveščeni o aktualnih dogodkih,
tečajih, novostih iz sveta kulinarike ...

Prijava uspešna

Soglašam, da podjetje UMAMI d.o.o. vpisane podatke uporabi za
namene obveščanja o novostih in posebnih ponudbah.