Splošni pogoji poslovanja

NAKUP POSAMEZNEGA IZVODA IN NAROČNINA

 

Cena tiskane revije Pet zvezdic v prosti prodaji je 4,10 €. Kupite jo lahko med drugim tudi v vseh večjih trgovskih centrih (Mercator, Interspar, Tuš, E.Leclerc,...).

Poštnina pošiljanja posameznih izvodov se zaračunava po ceniku.

 

Cena izvoda za naročnike znaša 3,50 €. Naročnina se sklepa za nedoločen čas ter obdobje najmanj enega leta (11 številk, poletna je dvojna). Pošiljanje revije je za naročnike brezplačno.

Z oddajo naročila in po prejetem plačilu, vam bomo poslali številko revije, ki je trenutno v prodaji in od katere naprej boste tudi naročeni.

Naročnina velja do pisnega preklica - odjavite pa se lahko najmanj 15 dni pred izidom naslednje številke, in sicer s pisno odjavo na naš e-naslov info@petzvezdic.si ali narocila@umami.si. Pisno odjavo lahko pošljete tudi na Umami d.o.o., Pod jezom 40, 1000 Ljubljana.

 

Plačilo za nakup lahko izvedete na več načinov:

-plačilo po predračunu (na vaš naslov bo poslan UPN, po plačilu bomo poslali revijo)

-plačilo po povzetju (na vaš naslov bosta poslana revija ter UPN istočasno, stroške poravnate direktno poštnemu uslužbencu - doplačilo 1,50 eur)

-plačilo s plačilnimi karticami (po prejetem plačilu pošljemo revijo)

-plačilo s PayPalom (po prejetem plačilu pošljemo revijo)

 

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

 

Pri podjetju Umami d.o.o. spoštujemo zasebnost in varovanje osebnih podatkov in jih uporabljamo izključno za namene izvajanja in obdelovanje naročniškega razmerja ter obveščanje o novostih, aktualnih nagradnih igrah in posebnih ponudbah podjetja Umami d.o.o.

Z naročilom revije Pet zvezdic soglašate in dovoljujete, da izdajatelj revije Umami d.o.o. prejete osebne podatke obdeluje v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov, in z določili Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov (GDPR). Vaše osebne podatke obdelujemo na podlagi vašega soglasja ter za čas do pisnega preklica soglasja. V tem primeru nas lahko kontaktirate na elektronski naslov info@umami.si.

 

PRAVNO OBVESTILO

 

Avtorske pravice na spletnem mestu www.petzvezdic.si so v lasti podjetja UMAMI d.o.o.

Uporaba spletnega mesta je na lastno odgovornost. Podjetje UMAMI .o.o. ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi nastala pri uporabi spletnega mesta (velja tudi za vsebine izven domene www.petzvezdic.si), prav tako tudi ne nosi nikakršne odgovornosti glede nemotenega delovanja.

Novičke

Bodite med prvimi obveščeni o aktualnih dogodkih,
tečajih, novostih iz sveta kulinarike ...

Prijava uspešna

Soglašam, da podjetje UMAMI d.o.o., vpisane podatke uporabi za
namene obveščanja o novostih in posebnih ponudbah.