Splošni pogoji poslovanja

NAKUP POSAMEZNEGA IZVODA IN NAROČNINA

 

Cena tiskane revije Pet zvezdic v prosti prodaji je 4,50 eur. Kupite jo lahko med drugim tudi v vseh večjih trgovskih centrih (Mercator, Interspar, Tuš, E.Leclerc, trgovinah CoolHouse...) in preko spletne trgovine (poštnina za pošiljanje posameznega izvodov se zaračunava po aktualnem ceniku Pošte Slovenije).

Cena izvoda za naročnike znaša 3,75 eur, letna naročnina znaša 45 €. Naročnina se sklepa za nedoločen čas ter obdobje najmanj enega leta (12 številk, poletna številka 7/8 je skupna). Pošiljanje revije je za naročnike brezplačno.

Z oddajo naročila in po prejetem plačilu, vam bomo poslali številko revije, ki je trenutno v prodaji in od katere naprej boste tudi naročeni. V cenah za izvod in naročnino je že upoštevan 5% ddv.

Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila. Naročnina se obračuna na podlagi vsakokrat veljavnih cen, ki so objavljene na spletni strani revije Pet zvezdic. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Naročnina velja do pisnega preklica - odjavite se lahko najmanj 15 dni pred izidom naslednje številke, in sicer s pisno odjavo na naš e-naslov info@petzvezdic.si ali narocila@umami.si. Ali pa pisno odjavo pošljete po pošti na naslov: Umami d.o.o., Pod jezom 40, 1000 Ljubljana.

 

Plačilo za nakup ali naročnino lahko izvedete na več načinov:

- po predračunu (na vaš naslov bo poslana položnica, po plačilu bomo poslali revijo);

- po povzetju (na vaš naslov bosta poslani revija in položnica istočasno, stroške poravnate direktno poštnemu uslužbencu - doplačilo 1,50 eur);

- preko spletne trgovine na spletni strani revije: s plačilno kartico (po prejetem plačilu pošljemo revijo);

- preko spletne trgovine na spletni strani revije: plačilo s PayPalom (po prejetem plačilu pošljemo revijo).

 

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

 

Pri podjetju Umami d.o.o. spoštujemo zasebnost in varovanje osebnih podatkov, ki jih uporabljamo izključno za namene izvajanja in obdelovanje naročniškega razmerja ter obveščanje o novostih, aktualnih nagradnih igrah in posebnih ponudbah podjetja Umami d.o.o.

Z naročilom revije Pet zvezdic soglašate in dovoljujete, da izdajatelj revije Umami d.o.o. prejete osebne podatke obdeluje v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov, in z določili Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov (GDPR). Vaše osebne podatke obdelujemo na podlagi vašega soglasja ter do pisnega preklica soglasja. V tem primeru nam pišite na elektronski naslov info@umami.si.

 

PRAVNO OBVESTILO

 

Avtorske pravice vsebin in fotografij na spletnem mestu www.petzvezdic.si so v lasti podjetja UMAMI d.o.o.

Uporaba spletnega mesta je na lastno odgovornost. Podjetje UMAMI .o.o. ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi nastala pri uporabi spletnega mesta (velja tudi za vsebine izven domene www.petzvezdic.si), prav tako tudi ne nosi nikakršne odgovornosti glede nemotenega delovanja.

Novičke

Bodite med prvimi obveščeni o aktualnih dogodkih,
tečajih, novostih iz sveta kulinarike ...

Prijava uspešna

Soglašam, da podjetje UMAMI d.o.o. vpisane podatke uporabi za
namene obveščanja o novostih in posebnih ponudbah.