Objavili smo

Medeni zajtrk - Vivov kulinarični paket

06 / 2020

Tudi letos so 20. maja mnogi, zaradi pandemije sicer predvsem v virtualni obliki, pri nas in po svetu obeležili Svetovni dan čebel. Ta je bil uradno potrjen in razglašen pred tremi leti prav na pobudo slovenskih čebelarjev in z namenom, da opozori na pomembnost ohranjanja čebel in dobrobiti, ki jih te prinašajo naravi in človeku (opraševanje, med in drugi zdravju prijazni čebelji pridelki).
Temu so se z odlično idejo poklonili tudi v Vivo cateringu, kjer so se lotili razvoja lastnega projekta Medeni zajtrk. »Vivo in jaz osebno smo s čebelami in medom povezani že vrsto let. Slovenski med redno vključujemo v pogostitve oziroma cateringe in jedi, ki jih pripravljamo, saj s tem ne le domačim, ampak tudi tujim gostom, prinašamo dve pomembni sporočili – da nudimo zdravo in lokalno pridelano hrano,« je povedala mag. Jerneja Kamnikar, direktorica Vivo cateringa. Tako so v sodelovanju z enim od naročnikov (večje podjetje) že pred časom razvili inovativni darilni paket Medeni zajtrk (v njem so mini medena potička, medenjaki in medena rezina), ki pa je letos v okoliščinah pandemije še pridobil na svoji sporočilnosti. 

Celoten članek je objavljen v reviji Pet zvezdic, številka 6/2020.  Kupi izvod / Letna naročnina

Tekst: Urša Cvilak  Foto: Peter Irman

Recepti:
- Medenjaki
- Medene ovsene ploščice
- Mini medene potičke

Deli na
05 / 2023
Krčma na gradu Bogenšperk, chefa Mitja Zadravec Ribič in Marko Železnik
GRAD, NA KATEREM SE PIŠEJO ZANIMIVE ZGODBE Na gradu Bogenšperk na Dolenjskem je živel in pisal znameniti polihistor Janez Vajkard Valvasor. Tu se je pred tremi leti začela pisati tudi zanimiva, ustvarjalna in ambiciozna gostinska zgodba, katere avtor je Mitja Zadravec Ribič s svojo zagnano ekipo....
05 / 2023
Sibon Wine & Spa Resort, Jeruzalem - chef Zoran Ristič
V DEŽELI ŠIPONA ZDAJ TUDI BUTIČNI HOTEL SIBON! Med turistično najbolj prepoznavne kraje Prlekije zagotovo sodi Jeruzalem, ki je od Ljutomera oddaljen 7 kilometrov in mu pravijo tudi raj med vinogradi. Prav tu se je pred letom dni odprl štirizvezdični butični hotel Sibon Wine & Spa Resort....
05 / 2023
Gault&Millau Slovenija 2023
DESETIM RESTAVRACIJAM 4 KAPE, CHEF LETA JANEZ BRATOVŽ! Izid kulinaričnega vodnika Gault&Millau Slovenija, že petega po vrsti, je vsakič znova praznik slovenske gastronomije. Ne le zato, ker prinese priznanja in s tem potrditev že uveljavljenim in najboljšim, ampak tudi odkriva sveža gastronomska...
Objavili smo Pregled vseh člankov

Novičke

Bodite med prvimi obveščeni o aktualnih dogodkih,
tečajih, novostih iz sveta kulinarike ...

Prijava uspešna

Soglašam, da podjetje UMAMI d.o.o. vpisane podatke uporabi za
namene obveščanja o novostih in posebnih ponudbah.