Objavili smo

Medeni zajtrk - Vivov kulinarični paket

06 / 2020

Tudi letos so 20. maja mnogi, zaradi pandemije sicer predvsem v virtualni obliki, pri nas in po svetu obeležili Svetovni dan čebel. Ta je bil uradno potrjen in razglašen pred tremi leti prav na pobudo slovenskih čebelarjev in z namenom, da opozori na pomembnost ohranjanja čebel in dobrobiti, ki jih te prinašajo naravi in človeku (opraševanje, med in drugi zdravju prijazni čebelji pridelki).
Temu so se z odlično idejo poklonili tudi v Vivo cateringu, kjer so se lotili razvoja lastnega projekta Medeni zajtrk. »Vivo in jaz osebno smo s čebelami in medom povezani že vrsto let. Slovenski med redno vključujemo v pogostitve oziroma cateringe in jedi, ki jih pripravljamo, saj s tem ne le domačim, ampak tudi tujim gostom, prinašamo dve pomembni sporočili – da nudimo zdravo in lokalno pridelano hrano,« je povedala mag. Jerneja Kamnikar, direktorica Vivo cateringa. Tako so v sodelovanju z enim od naročnikov (večje podjetje) že pred časom razvili inovativni darilni paket Medeni zajtrk (v njem so mini medena potička, medenjaki in medena rezina), ki pa je letos v okoliščinah pandemije še pridobil na svoji sporočilnosti. 

Celoten članek je objavljen v reviji Pet zvezdic, številka 6/2020.  Kupi izvod / Letna naročnina

Tekst: Urša Cvilak  Foto: Peter Irman

Recepti:
- Medenjaki
- Medene ovsene ploščice
- Mini medene potičke

Deli na
03 / 2024
Gostilna in hotel Rakar, Gorenje Ponikve
GOSTINEC JE KOT DIRIGENT, KI VODI SVOJ ORKESTER! Družinska gostilna in hotel Rakar se nahajata le streljaj od Trebnjega in dolenjske avtoceste, v vasici Gorenje Ponikve. Vodita jo Boštjan Rakar z ženo Tatjano, v posel pa kot tretja generacija že vstopajo tudi njuni trije otroci – Janez, Martin...
03 / 2024
Sunrose 7 - Gourmet & SPA Hotel, Bohinjska Bistrica
130 LET HOTELSKE TRADICIJE V NOVI PODOBI IN TUDI ZA LJUBITELJE DOBRE HRANE Sunrose 7 je butični hotel za odrasle (adults only) z 18 sobami in konceptom digitalnega detoksa. Namenjen je vsem, ki si želite umirjenega oddiha, tradicije v sodobni preobleki in bližine narave, ki vabi na izlete v hribe...
03 / 2024
Rasporella – novi rod kvasovk, poimenovan po slovenskem profesorju!
Živilsko panogo si je brez kvasovk kar težko predstavljati, pa naj gre za tiste pozitivne, ki skrbijo za fermentacijo in blagodejno vplivajo tudi na naše telo, ali tiste, zaradi katerih se jed pokvari. Delček svojega raziskovalnega sveta na tem področju nam je razkrila doc. dr. Neža Čadež, vodja...
Objavili smo Pregled vseh člankov

Novičke

Bodite med prvimi obveščeni o aktualnih dogodkih,
tečajih, novostih iz sveta kulinarike ...

Prijava uspešna

Soglašam, da podjetje UMAMI d.o.o. vpisane podatke uporabi za
namene obveščanja o novostih in posebnih ponudbah.