Tiskani izvod

Številka 3 / letnik 2020 Cena: 4,10 € Pregled vsebine Dodaj v košarico
Izdelek je dodan v košarico Preglej košarico  *  Zaključi nakup  *  Ostale številke

Čas dostave: 1-3 delovne dni

Strošek dostave za Slovenijo znaša 2,9€

Brezplačna dostava ob nakupu nad 40 €

Restavracija JB, Ljubljana
chef Janez Bratovž - Pomembno je, da najdeš svojo pot!

Predstavitev restavracije + recepti:
- Pozdrav iz kuhinje
- Tuna z daši krekerjem in kremo iz redkvic
- Topinambur z inčuni, mladim sirom, fermentirano bučo in rdečo peso
- File brancina na cvetačni kremi s kvasom, pradižnikovi kremi z limeto in saredlami, ribji demi glace ter biskvit z botargo
- Rezina z vaniljevo kremo in kremo bele čokolade ter vaniljevim sladoledom

Expano, Murska Sobota
Kjer se odkrivanje Pomurja lahko začne…

Predstavitev + recepti:
- Langaš
- Ciganska pečenka z dödoli
- Bograč
- Prekmurska gibanica (po zaščiteni recepturi)
- Prleška gibanica

Idejnik

Nagrajena inovativna živila letos tudi v znamenju ajde!

Slovenija, Evropska regija gastronomije 2021
piše dr. Janez Bogataj

Zainteresirani projektni partnerji. Še vedno? Vsekakor!

V svetu začimb
Kuhamo s KotanyìOdlični pekovski izdelki

Recepta:
- Sočni kruhovi polpeti s kislim zeljem
- Latte s črnim čajem in vaniljo

Od Ferrarija k Muttiju
Carlo Casoni, chef, ki ljubi rdeče!

Predstavitev

Chef Iztok Gumzej
Odnos do prehrane zaposlenih v podjetjih se spreminja

Intervju

Slaščičarstvo / pekarstvo
Pečemo s Fala slončkom

Recepti:
- Slano kvašeno pecivo s čemažem
- Pirin venec s čemažem in tremi siri
- Čemaževa roža

Odlični pekovski izdelki 2020

Ocenili rekordnih 225 izdelkov in podpisali sporazum

Dogodki

Nagrajeni izdelki Pekarne Grosuplje, Kuhali regionalne jedi in se potegovali za finale, Otvoritve, Večer treh mladih kuharjev in mentorjev, Združenje JRE nagradilo mlada kulinarična upa, Moderne in elegantne vitrine Sagi, Teden restavracij 2020, chefi letos med tradicijo in sodobnostjo, 14. Sejmi okusov GASTexpo & sladoled: tekmovanja in utrinki

V svetu pijač

Klet Metlika navdušila beograjsko publiko, Vinski dogodki vabijo, Salon penečih vin: v kraljestvu žlahtnih mehurčkov, Intervju: zanimanje za peneča vina raste tako med vinoljubi kot vinarji 

Morda bi vas zanimala še katera od spodnjih številk
Vsi letniki
2024 2023 2022 2021 2020 2019 2018

Novičke

Bodite med prvimi obveščeni o aktualnih dogodkih,
tečajih, novostih iz sveta kulinarike ...

Prijava uspešna

Soglašam, da podjetje UMAMI d.o.o. vpisane podatke uporabi za
namene obveščanja o novostih in posebnih ponudbah.