Objavili smo

7 slastnih valentinovih kolačkov

02 / 2021

Morda je prav letos pravi čas, da na valentinovo razveselite svojo ljubezen, družino ali vam najdražje prijatelje z zapeljivimi kolački (cupcakes). Med sedmimi recepti boste našli za vsak okus nekaj  – od takšnih za jutranja razvajanja z vonjem po kavi do čokoladnih in tistih, ki prikličejo spomin na poletno romantiko. 

Recepti so objavljeni v reviji Pet zvezdic, številka 2/2021. Kupi izvod / Letna naročnina

Tekst in foto: Guliver / Stockfood

Recepti:
-Kolački z malinami in belo čokolado
-Čokoladni kolački s slano karamelo in arašidi
-Kolački z ganašem iz temne čokolade
-Kolački s pomarančo, medom in rožmarinom
-Kavno-čokoladni kolački s kavno masleno kremo
-Kokosovi kolački s pasijonkino glazuro
-Tortice z limonino kremo in meringo

Deli na
09 / 2024
Gostilna in hotel Kunst, Leskovec pri Krškem
KUNSTOVI TA MLADI NADALJUJEJO, V PONUDBI OSTAJATA GLAVNA KRŠKOPOLJEC IN KOPUN Čeprav na obrobju Krškega in v hotelskem delu s poudarkom na poslovnem turizmu, družinsko vodena Gostilna in hotel Kunst ter njegova ekipa živita in dihata z lokalnim okoljem in domačini. Tukaj so doma prijazen sprejem...
09 / 2024
Pri Baronu, Planica nad Framom
BARONOVA EKO IDILA NA POHORJU, PERMAKULTURNI VRT IN ZGODOVINSKE JEDI Na Turistični in ekološki kmetiji Pri Baronu se je v družini turistična dejavnost začela v sedemdesetih letih, ko je babica sedanjega gospodarja Borisa Uranjeka začela z dejavnostjo na Gertovi domačiji v isti vasi. Na zdajšnji...
09 / 2024
Pršut in teran – ambasadorja kraške gastronomije
Doc. dr. Stanislav Renčelj je priznan kot eden vodilnih slovenskih strokovnjakov na področju predelave in priprave suhih mesnin. Svoje bogato znanje in izkušnje je uspešno prenašal v številna podjetja. Obenem je avtor več kot 50 knjig na temo suhih mesnin in slovenske kulinarične dediščine,...
Objavili smo Pregled vseh člankov

Novičke

Bodite med prvimi obveščeni o aktualnih dogodkih,
tečajih, novostih iz sveta kulinarike ...

Prijava uspešna