Predstavitev gostilne, intervju s chefinjo Mojco Trnovec +Recepti:
-Bučna pogača s čebulo in ocvirki
-Svinjski jeziček, redkev in buča
-Šara - gorenjska jed
-Pujsek 3.0
-Ta »ohki flancati«, ejga
-Miške z rozinami
Čas dostave: 1-3 delovne dni
Strošek dostave za Slovenijo znaša 2,9€
Brezplačna dostava ob nakupu nad 40 €
Predstavitev gostilne, intervju s chefinjo Mojco Trnovec +Recepti:
-Bučna pogača s čebulo in ocvirki
-Svinjski jeziček, redkev in buča
-Šara - gorenjska jed
-Pujsek 3.0
-Ta »ohki flancati«, ejga
-Miške z rozinami
+Recepti:
-Kolački z malinami in belo čokolado
-Čokoladni kolački s slano karamelo in arašidi
-Kolački z ganašem iz temne čokolade
-Kolački s pomarančo, medom in rožmarinom
-Kavno-čokoladni kolački s kavno masleno kremo
-Kokosovi kolački s pasijonkino glazuro
-Tortice z limonino kremo in meringo
Malo za šalo, malo za res
znamka Srce Slovenije
+Recepta:
-Burrito skleda s kurkuminim rižem
-Začinjen zeleni smuti
intervju z Miro Šemić
+recepta:
-Rižota z radičem in sirom Taleggio
-Neapeljska pečena riževa pita »Sartù di riso«
intervju z Janezom Ravbarjem
predstavitev Robert Lukas
predstavitev
+Recepta:
-Ameriški krofi z glazuro
-Kokosovo srce
Gault&Millau Slovenija 2021, Dva nova člana JRE, Mednarodni karierni dan za študente, Člani društva kuhali na potresnem območju
Ledene trgatve, Andrej Erzetič je »Mladi vinar Slovenije 2020«, Pijače slavnih in bogatih, Ljubezen je v zraku...Strelčev Valentin (recept za koktajl)
Nagradna igra: Pust, mastnih ust