- Zelena socca s skutnim namazom
- Pesni tartar
- Pesna ričota s pesnimi listi
- Veganski čokoladni mousse
- Veganski crème brûlée
Čas dostave: 1-3 delovne dni
Strošek dostave za Slovenijo znaša 2,9€
Brezplačna dostava ob nakupu nad 40 €
- Zelena socca s skutnim namazom
- Pesni tartar
- Pesna ričota s pesnimi listi
- Veganski čokoladni mousse
- Veganski crème brûlée
- Kremna kokošja in porova juha s hrustljavo kurjo kožo
- Krepka kokošja juha s tortelini
- Kokošja juha z zeljem in hrustljavo skorjico
- »Tom kha gai« dišeča tajska kurja juha s kokosom
- Pikantna kurja juha s paradižnikom in lečo
- Dišeča juha z jasminovim rižem in čilijem
Skušnja je velik učenik
+recepti: - Riž s salso in koruznim čipsom, - Piščančji burrito z avokadom
Kulinarični večer dveh chefov in dveh svetov - Ippei Uemura in Peter Kovač
+recept: - Beli kruh
+recepti: - Zavitek z jabolki in bučkami, - Kvašen zavitek s skuto, orehi in hruško, - Pomarančna krema v kozarčku, - Mandljeve zvezdice s čokolado);
VSŠGT Maribor - uspehi v preteklem letu navdih za naprej, V Bruslju dišalo po slovenskih dobrotah, VSŠ Bled - blejski študenti na poti do zvezd, Obrtnica leta 2018 gostinka Mojca Trnovec!, Slovenija bo naslednja kulinarična destinacija, Umetnost surovega - pet chefov, pet karpačev!, Tretje ocenjevanje kruha iz krušne peči, Posvet o gastronomiji v Državnem zboru;
V Londonu izjemen uspeh, naših penin, Vinakoper - novi penini in rekordna dobrodelna licitacija, Večer penin, slajših vin in Grajskih mesnin v Sevnici, Barmani na 40. pokalu Bleda;
Koledar dogodkov za januar, Nagradna igra: Najboljše slovenske restavracije
Pomelo, bergamot, yuzu, grenivka