Predstavitev restavracije + recepti:
-Pozdrav iz kuhinje
-Svinjski jezik, krompir, bučno olje
-Pastinakova »kost«
-Buča, črna leča in črni oreh
-Teletina, šalotka, beli špargelj
-Kapucinka, robida, meta
Čas dostave: 1-3 delovne dni
Strošek dostave za Slovenijo znaša 2,9€
Brezplačna dostava ob nakupu nad 40 €
Predstavitev restavracije + recepti:
-Pozdrav iz kuhinje
-Svinjski jezik, krompir, bučno olje
-Pastinakova »kost«
-Buča, črna leča in črni oreh
-Teletina, šalotka, beli špargelj
-Kapucinka, robida, meta
Predstavitev gostilne + recepti:
-Pozdrav iz kuhinje
-Junčji tatarski biftek s popečenim kruhom in maslom
-Bučna kremna juha z bučni semeni in parmezanovo skorjico
-Pisani jesenski njoki z bučo, kostanjem in klobaso
-Popečena polenta z jurčki na žaru in kraško panceto
-Svinjska lička v teranovi omaki in pire s črnimi tartufi
-Bučni štruklji s karamelno omako
Recepti:
-Pšenične tortilje
-Polnozrnata tortilja z rdečo peso, avokadom in rdečim zeljem
-Tortilje s tzatzikijem in piščancem ter zelenjavo z žara
-Topli zvitki s pršutom, piščancem in mangom
-Quesadilla po mediteransko
-Grižljaji z dimljenim lososom ali govejim karpačem
-Gratinirani prigrizki z mletim mesom, papriko in sladko koruzo
-Pečene tortilje (enchilada)
piše Matic Kriter
Recepta:
-Kita z bučo in sončničnimi semeni
-Bučke s čokladnim nadevom
-Kaj prinaša kulinarična jesen v Radol'co?
-Naši tekmovalci bodo sodnikom postregli Vipavo, gozd in poezijo
-Prenova znamke Gostilna Slovenija in novi prejemniki
-Poudarek Tedna restavracij 2024 je izvirnost
-Po kleteh in vrhovih Vipavske doline
-Promocija poklicev in tekmovanje SloveniaSkills
-Nektar Naturo obiskali predstavniki osnovnih šol
-Spodbuda gostinstvu 2024 - uspešen zaključek Mercatorjeve akcije
-Kaj se bo jedlo in pilo za noč čarovnic
-Magnet za ljubitelje bavarske tradicije
-Najbolj hranilna je vodna kreša
-Najboljši hotel leta je Capella Bangkok
-Svetovni dan hrane
intervju
-Vino je tudi etiketa
-Na festivalu pisana paleta vrhunskih pijač
-Barmani tradicionalno tekmovali na Vrhniki
-koledar dogodkov
-Abeceda okusov: New Yor Sour, njoki, Opera torta, ostrige
-Kviz: Gurman tudi po znanju - Vse o pivu