Dr. Janez Bogataj
+recepti: - Kostanjeva božična drevesca s čokolado, - Jabolčno kuhano vino, - Pečen jabolčni tiramisu
Nove sorte jabolk in hrušk navdušujejo kupce in kuharje!
Božični sejmi niso le medenjaki in kuhano vino
+recepta: - Orehova potica s suhimi hruškami, - Makova potica z bučo in rozinami
Gault&Millau Slovenija 2019 - dobili najboljšega chefa in tudi natakarja leta!, Podjetje Go-st na novi lokaciji, S Shambalo na obalo, Po mlečni, temni in beli še rubinasta čokolada!
Klet Krško: ob 90-letnici z novim enologom in izdelki, Slovenski festival vin v novi preobleki, Klet Vipava: nova linija vin napoveduje svetlo prihodnost
Vino me je začaralo in očaralo
koledar dogodkov za december, Nagradna igra: Gurman tudi po znanju “OKUSI SVETA - pari”