Predstavitev restavracije + recepti:
-Surove morske dobrote
-Gratinirane jakobove pokrovače
-Školjke na belo buzaro
-Testenine z morskimi sadeži
-Kobariški štruklji
Čas dostave: 1-3 delovne dni
Strošek dostave za Slovenijo znaša 2,9€
Brezplačna dostava ob nakupu nad 40 €
Predstavitev restavracije + recepti:
-Surove morske dobrote
-Gratinirane jakobove pokrovače
-Školjke na belo buzaro
-Testenine z morskimi sadeži
-Kobariški štruklji
Intervju + recepti:
-Šampinjonov karpačo
-Regratova juha s šampinjoni, šitakami in slanino
-Šampinjoni s polži in gorgonzolo na pireju iz listov redkvice
-Pastirska pita
-Črna rižota s šampinjoni in šparglji
-Govedina stroganov
Recepti:
-Solata s popečenim kozjim sirom
-Fougasse, ploski kruh z rožmarinom in olivami
-Tartiflette, krompirjeva zloženka s slanino in sirom
-Solata nicoise s svežo tuno in stročjim fižolom
-Bržolni steak (rib-eye) s praženo šalotko in krompirčkom
-Školjke s pivom in crème fraiche
-Tarte au citron, limonina pita
-Crème brulee
-Lavender madeleines, magdalenice s sivko
predstavitev
Recepta:
-Smuč, mariniran v popru in ginu
-Sirčkova krema s citrusi v kozarcu
Recepti:
-Meringe z avokadovo kremo
-Spomladanska ribja čorba iz bregov in rokavov Mure
-Hitri regratovi štruklji s karamelizirano čebulo
predstavitev
predstavitev
pravni nasvet
Recepta:
-Pirina marjetica s čemažem
-Čemažev prepleten zavitek
Tuševi kupci prisegajo na dobrote Ane Roš, Prihajajo šparglji in jagode s Krškega polja, V bistro Linda na potovanje po okusih sveta, Soseda zaščitila dalmatinsko panceto in pečenico, V Kopru izbrali Županovo vino in oljčno olje, Drožomanija - ponatis knjige ki osvaja srca drožoljubov (+recept: Drožleta), VIZ Višnja Gora: Toplina velikonočnih praznikov, tudi v šoli!, Vivo in Ljubljanski zmaj sta za zdravo!
18. Sommelierska selekcija 2021, v iskanju harmonije med vini in jedmi, Novi boter dvorske žametovke, Barmani izbrali inovativen brezalkoholni koktajl (+recept Mattoni symphony)
Idejnik, Nagradna igra “Naj vzhaja”