Predstavitev restavracije + recepti:
-Losos, pesa in »mavrična omaka«
-Gobova juha
-Zelenjavni ravioli
-Ramstek, polenta, pastinak, sirova pita
-Velikonočni pirh
Čas dostave: 1-3 delovne dni
Strošek dostave za Slovenijo znaša 2,9€
Brezplačna dostava ob nakupu nad 40 €
Predstavitev restavracije + recepti:
-Losos, pesa in »mavrična omaka«
-Gobova juha
-Zelenjavni ravioli
-Ramstek, polenta, pastinak, sirova pita
-Velikonočni pirh
Intervju z Iztokom Leskovarjem, ravnateljem šole: "V šolstvu je vedno pravi čas za spremembe"
Recepti:
-Spomladanski zelenjavni smuti s peno zelenega jabolka
-Tlačenka z regratom in pesinim gelom na krekerju z bučnicami
-Kvašeni zajčki
-Koprivni in kurkumini ravioli, polnjeni s čemaževo skuto in pistacijo
-Rulada potočne postrvi z ohrovtom
-Pljučni file, polnjen s prekajeno kračo, korenčkov pire, rmanov kipnik in ocvrte riževe kroglice
-Sladica »ajda s potico«
-Ajdova tortica
-Bizeljska ajdova potica s skuto
Recept:
-Trojček polnjenih jajc
fižol, fondi, gorčica, Gorenjka
predstavitev
-Pita z divljimi šparglji in rdečo čebulo
Otok peščenih sipin, vetra in pozitivnih vibracij
Recepta:
-Velikonočni zajčki z makom
-"Volneni" venec z rožičevim nadevom
-Vinski vlak v Napi začne voziti 3. maja
-Na podelitvi Oskarjev tudi pečenka Wellington
-Začetek nove gastronomske izkušnje v Cognacu
-Osupljiv koktajl bar s stolpom gina
-Zgodnja sezona javorjevega sirupa
-Kuharske zvezde prihajajo v Rovinj
-V Združenju turističnih kmetij polni načrtov
-Povabilo avstrijskih turističnih destinacij
-Gourmet Cup Ljubljana - mladi kuharski talenti na Krvavcu
-Katere so Naj praline radovljiškega festivala čokolade?
-Izdelki odlične kakovosti s področja pekarstva, slaščičarstva in testeninarstva 2023
-Sezona sladoleda je tu, ste pripravljeni?
-Sestre Svetega Martina že desetič darovale kri!
-Umetnost vina, steklarstva in glasbe
-Sommelierji prejeli diplome 2. stopnje
-Vabljeni na prvi »Best of Štajerska«
-Prvaka v priprave kave sta iz Ljubljane in Maribora
-Festival vina in čokolade vabi v Podčetrtek
-Dobro obiskan prvi Festival viskija
-Resnica v zrnu kave (7. del): poimenovanje kavnih napitkov in njihova priprava
-Pivska fontana vstopila v osmo sezono
-koledar dogodkov
-nagradna igra, kviz: Gurman tudi po znanju "Zabavno je vedeti"