Dr. Janez Bogataj
Tle se špeglejte lenuhi, pri tej mali, marni muhi!
+recepti: - Ocvrti ravioli z bučo in origanovim oljem, - Pirini rezanci z rukolo, - Puranja rolada z zeliščno omako in žafranovo rižoto
Na kulinarični sprehod v Frankfurt in Leipzig
Mira Šemić predstavlja restavracijo Le Cinq, Pariz, 2. del
Kreacije pariškega kuharskega virtuoza
+recepta: - Beli kruh z makom, - Pšenični kruh s pirino moko in semeni
+recepti: - Bezgova torta z medom, - Bezgov sirup, - Ocvrti bezgovi cvetovi
Čokolada je kot slikarsko platno
Ferfud letos v znamenju BBQ, Kulinarična Nemčija za vsak okus, Prireditve vabijo, Okusi Mediteran!, Predstavljena hrvaška izdaja vodiča Gault&Millau, Kulinarične Haloze, blagovna znamka v razvoju, Festival čokolade Radovljica, Fala kraljica je postala rožičeva potica (+recept: - Rožičeva potica)
Čas plemeniti Istrske rubine, Pri Jezeršku slavili dvojni jubilej, Ocenjevanje Vino Ljubljana, Častitljivih 50 let Metliške črnine, Predstavitev italijanskih penečih vin, Pivovarna Loo-blah-nah, Ljubljana, Pivovarska stroka vse bolj povezana, Študenti tekmovali v mešanju pijač
koledar dogodkov za maj, Nagradna igra: Gurman tudi po znanju Medeni kviz